KÉSZletkisöprés! Ingyenes szállítás minden rendelésre! 2024.05.10-ig

BabyBubble 3.2 inch Wireless bébiőr

(7 vásárlói értékelés)

34 990 Ft

Elfogyott

Tudd biztonságban kisbabád a BabyBubble 3.2 inch Wireless típusú bébiőrrel még akkor is, ha épp egy másik helyiségben van dolgod!

Amikor egy kisgyermek érkezik a családba, a szülők napi programja teljes átszervezést igényel. Ez egy természetes dolog, hiszen a kis csöppség napi foglalkozást igényel. A legtöbb szülő olyannyira vigyázza gyermekét,hogy legszívesebben el sem mozdulna a kicsi ágya mellől. Azonban a ház körüli teendők elvégzése nem várathat magára.
A BabyBubble 3.2 inch wireless bébiőr segítséget nyújt abban,hogy kisbabáját akkor is figyelemmel tudja kísérni,amikor Ön épp más teendőivel van elfoglalva.

A termék előnyei:

 • Könnyen programozható
 • Kristálytiszta kép/hang még sötétben is, az éjjellátó funkciónak köszönhetően
 • Több mint 250 méteres hatótávolsága lehetővé teszi kisbabád felügyeletét akár a kertből is!
 • Beépített extra funkciók (levegőhőmérséklet, altatódal)

Gondoltál már arra, milyen jó lenne egy csésze kávéval kiülni a teraszra,miután a kisbabád álomba szenderült? Esetleg a kertben szeretnél egy kicsit napozni? Vagy csupán elolvasni egy könyvet amíg gyermeked alszik? A termék nagy hatótávolságának köszönhetően ez már többé nem csak álom! Akár a kert legtávolabbi pontján is figyelemmel kísérheted gyermeked délutáni pihenőjét, ugyanis a készülék 250 méteres hatótávolsága ezt lehetővé teszi.
Ha a kicsi esetleg nyugtalan, csak kapcsolj neki egy kedves kis altató dalt, a beépített funkciónak köszönhetően. Azonban ha ez sem hat, énekeld el neki Te magad a kedvenc altatóját,ugyanis a készülék lehetővé teszi hogy ne csak halld, hanem szólj is kisbabádhoz.

A beépített ellenőrző funkciónak köszönhetően be sem kell lépned a kicsi szobájába azért,hogy leellenőrizd a szoba hőmérsékletét, ugyanis ezt megteszi helyetted a készülék.

 

Elfogyott

BabyBubble 3.2 inch Wireless bébiőr termékről 7 értékelés

  P. ZalánIgazolt vásárló
  Feleségemmel rendeltük tőletek, ugyanis összevetve a többi bébiőrrel, ár-érték arányban ez tűnt a legjobbnak.  Megvettük,és nem bántuk meg! Köszönjük!
  Hasznos?
  0 0
  Kissné ÉvaIgazolt vásárló
  Nem is gondoltam, hogy ennyi extrát tartalmaz ez a bébiőr. Árkategóriájában verhetetlen!
  Hasznos?
  0 0
  Szabó JánosnéIgazolt vásárló
  A kicsi születésekor fontos volt számomra, hogy akkor is biztonságban tudhassam őt, amikor éppen dolgozom (Home officeban).
  Rátaláltam erre a termékr...More
  A kicsi születésekor fontos volt számomra, hogy akkor is biztonságban tudhassam őt, amikor éppen dolgozom (Home officeban).

  Rátaláltam erre a termékre, és azonnal rendeltem is belőle, amit nem bántam meg! Az akkumulátor valóban magas üzemidővel rendelkezik, szép tiszta az adás is. Megnyugtató számomra,hogy ezzel a termékkel akkor is felügyelet alatt tudom a kicsit,amikor éppen dolgozom.
  Hasznos?
  0 0
  Kovács ZsanettIgazolt vásárló
  Sokáig keresgettem a bébiőröket,hiszen a babánk biztonsága a tét. Ár/érték arányban ezt a terméket találtam megfelelőnek, azonnal rendeltem is belőle....More
  Sokáig keresgettem a bébiőröket,hiszen a babánk biztonsága a tét. Ár/érték arányban ezt a terméket találtam megfelelőnek, azonnal rendeltem is belőle. A beüzemelése nagyon egyszerű volt (szerencsére, mert nem vagyok egy műszaki zseni :D).

  Az üzemidő meglepően jó, egy töltéssel sokáig figyelemmel tudom tartani a kicsit. A csatorna valóban védett,zavaró hanghullámoktól mentes. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Hasznos?
  0 0
  Tóthné
  Tetszik a termék, Köszönjük! :)
  Hasznos?
  0 0
  AnettIgazolt vásárló
  Szuper választás volt, hálásan köszönjük! :)
  Hasznos?
  0 0
  Horváth ZoltánnéIgazolt vásárló
  Páromtól kaptam, amikor megszületett a pici. Tőletek rendelte, és szerettem volna megköszönni itt is, hogy megkönnyítettétek a mindennapjainkat!
  Szup...More
  Páromtól kaptam, amikor megszületett a pici. Tőletek rendelte, és szerettem volna megköszönni itt is, hogy megkönnyítettétek a mindennapjainkat!

  Szuper termék! :)
  Hasznos?
  1 0
Mondd el a véleményed
Az értékelésed hihetetlenül fontos számunkra, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük a termékeink. Ez teszi lehetővé, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsuk számodra.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük